BLOGI

Täältä löydät ajatuksiani kirjoitusten muodossa
 

Lauantaina 25.4.2024 Oulun Kokoomuksen kevätkokous nimesi 50 ensimmäistä nimeä ensi kevään kuntavaaleihin. Tarkkaavaisimmat ehkä jo huomasi, että siinä taisi sitten käydä niin, että lupauduin ehdokkaaksi.

Tänä kesänä se loppui. Joskus loputtomalle tuntunut velka, se on nyt kokonaisuudessaan maksettu. Miksi tästä kirjoitan? Haluan uskoa, että se antaa jollekin toivoa ja kenties jollekin toiselle vaikka päättäväisyyttä.

Olen jo pitkään miettinyt, että nämä pitäisi saada auki. Tykkään kuitenkin kirjoitella välillä pidempiäkin tekstejä ja Facebook ei aina ole siihen paras mahdollinen vaihtoehto. Eihän näitä kaikkia tarvitse edes markkinoida, kunhan antaa vaan runosuonen niin sanotusti sykkiä.

Tänä päivänä poliittisista asioista puhuminen tai ihan vaan oman mielipiteensä kertominen on jopa pelottavaa. Ikinä ei tiedä minkälaisen somemyrskyn saa aikaiseksi. Politiikka ei houkuttele varsinaisesti, etenkin naisia on yhä haastavampi saada toimintaan mukaan. Ja tähän asiaan haluan antaa oman panostukseni.

Sunnuntaina se selviää! Suomen suunta seuraavaksi neljäksi vuodeksi! Tilanne on kutkuttavan jännä Minua on ärsyttänyt viime aikoina suunnattomasti kun haukutaan muita puolueita. Ja tätä on kyllä aika monella suunnalla näkyvissä. Eikö taidot riitä oman puolueen kantojen esille tuomiseen? Vai miksi pitää ennemmin haukkua muita?

Viime päivinä ollaan pahastuttu Uuden Musiikin Kilpailusta – aivan kauhea biisi voitti, musiikki ei ole enää musiikkia, ennen oli paremmin.. Niin, no.. kyse on nimensä mukaisesti uuteen musiikkiin liittyvästä kilpailusta – Marion Rungit ja Riki Sorsat on aika kulahtanutta settiä näissä karkeloissa. Itse olen seurannut Euroviisuja niin kauan kuin...

Luo kotisivut ilmaiseksi!