KUNTAVAALIT 2025 - uhka vai mahdollisuus?

03.05.2024

Lauantaina 25.4.2024 Oulun Kokoomuksen kevätkokous nimesi 50 ensimmäistä nimeä ensi kevään kuntavaaleihin. Tarkkaavaisimmat ehkä jo huomasi, että siinä taisi sitten käydä niin, että lupauduin ehdokkaaksi. 

https://www.oulunkokoomus.fi/ajankohtaista/oulun-kokoomus-nimesi-50-kuntavaali/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2xZJUx18J2NSPabobmlrnFsiq9skkI2Gel_L4wd-_AqBMB24obefe4DI8_aem_ARo5fkQ_BCVgv3atWJVTYph3reDQB5SnJzj8TlOYxSL26uCPsnMnrOw6D4O7uZmKSIHuq-WTwU0Yc268jHtNlhjQ


Kuntapolitiikka on minulle täysin vierasta ja tuntuu, etten ymmärrä siitä byrokratiasta yhtään mitään.. mutta ei kai sitä opikaan mitään, jos ei ala tutustumaan asiaan! Suurta intohimoa en koskaan ole kuntapolitiikkaa kohtaan tuntenut, varmaankin koska olen aikuisikäni aikana muuttanut niin paljon paikkakunnalta toiselta ettei ole oikein ollut aikaakaan perehtyä. Uskoisin tämän olevan myös etu minulle loppujen lopuksi - olen nähnyt ja kokenut monien kuntien toimintaa ja palveluita. 

Oulusta on kuitenkin kehkeytynyt minulle koti ja haluan edistää Oulun elinvoimaa ja kiinnostavuutta:

  • Elinvoimaa, jotta meillä kuntalaisilla olisi asiat mahdollisimman hyvin. 

  • Kiinnostavuutta, jotta meidän kuntalaisten asiat olisi jatkossakin mahdollisimman hyvin.


Summa summarum. Vaikka minua ei kuntapolitiikka ole aiemmin suuremmin kiinnostanut, nyt olen valmis käärimään hihani asian suhteen! 

-Meri

Luo kotisivut ilmaiseksi!